top of page
  • Writer's pictureDigileaper

Kiitollisena kohti seuraavaa lukua

Vuosi on vierähtänyt ja viimeiset taianomaiset rauhallisemmat päivät ovat vielä jäljellä. Kun kalenteria, viikkoja ja kuukausia katselee taaksepäin nousee mieleen valtavasti muistoja, kohtaamisia ja ihmisiä, joiden kanssa eri asioissa on seikkailtu.   Olemme omassa työssämme koettaneet korostaa ja keskittyä ihmisten onnistumiseen. Onnistuminen lähtee oman työn ja siihen liittyvien asioiden ymmärtämisestä ja hallinnasta. Hyvin suunniteltu polku tulevaisuuteen sopivilla virstanpylväillä on toinen tavoite ja onnistuminen konkretisoituu, kun tuolla polulla askel – tai digiloikka - kerrallaan määrätietoisesti edetään.


Digitalisaation maailma on heijastuma todellisesta maailmasta monimutkaisine ja -ulotteisine asioineen. Haasteet ovat osin samoja kuin todellisessa maailmassa ja osin se on aivan toinen kirja. Joskus tuntuu, että juonenkäänteet ovat sellaisia, että paraskaan kirjailija ei sellaisia kehitä. Kun tätä maailmaa oppii ymmärtämään, hyvän ja onnelliseen loppuratkaisuun päättyvän kappaleiden kulun pystyy kuitenkin näkemään.

Kun tapahtumiin pääsee myös vaikuttamaan, mutkikkaista juonenkäänteistä huolimatta langanpäät saadaan lopulta kiedottua onnistuneeksi tarinaksi.

Digitalisaation tarinat ovat jatko-osia ja onnistumisen tärkeänä asiana on pystyä näkemään nämä pitkänä toisiinsa kietoutuneena saagana, jotka etenevät alusta lähtien samaan suuntaan ja pala kerrallaan kirkastava yhtä ja samaa palapeliä.

Erikoisessa ja haastavassa maailmassa ja markkinassa olemme saaneet nauttia työntäyteisistä päivistä ja viikoista. Ja kovasta yrittämisestä huolimatta maailma ei tullut valmiiksi tänäkään vuonna ja digiloikkiin on tarpeen ponnistaa myös tulevaisuudessa.


Olemme vielä pieni joukko, mutta tänäkin vuonna kasvamme entisten vuosien tapaan mukavasti. Tämän takana on luonnollisesi joukko vahvoja ja määrätietoisia ihmisiä asiakkaissamme, jotka ovat päättäneet viedä oman organisaationsa voittajana tulevaisuuteen. Asiakkaidemme luottamus vuodesta toiseen ja meille annettu mahdollisuus auttaa pitkäjänteisesti projekti ja muutos kerrallaan erilaisissa asioissa on asia, josta olemme sanoin kuvaamattoman kiitollisia.

Kiitos, että olemme saaneet olla mukana kirjoittamassa tarinaa digitalisaation unelmien rakentamista.  

Joululahjana autamme pohjoisen lapsia ja nuoria liikuntaharrastamisen ympärillä ja ohjasimme varat Oulun Karateseuran käyttöön, jossa he voivat parhaalla mahdollisella tavalla ne kohdentaa toiminnan kautta käyttöön ja mahdollistaa harrastamista erilaisissa tilanteissa oleville perheille. Lapset ja nuoret ovat tulevaisuutemme – hyvät harrastukset ja niissä onnistuminen jättää jälkiä ja antaa myös itseluottamusta astella luottavaisesti kohti omia unelmiaan elämässään.


Toivotamme rauhallista joulun aikaa ja vahvaa tulevaisuutta sekä uskoa omien unelmien saavuttamiseen.

 

Commenti


bottom of page