yhtiö

Digileaper 

 Digileaper Oy on perustettu vuonna 2019.

Ensi askeleitaan ottavan perheyrityksen yhtiön taustalla on vahva ja pitkä, yli 20 vuoden kokemus teknologia- ja digitalisaatiojohtamisen palveluista. 

Tarkoituksenamme on kasvattaa ihmisten digitalisaatiokyvykkyyksiä ja auttaa heitä omissa organisaatioissaan liiketoiminnan murrospisteissä. Teemme b2b-palvelua, mutta aina ihmiseltä ihmiselle.

 

Yhdistämme liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuuksia kehittämällä ihmisten kyvykkyyksiä projektien ja jatkuvien palveluiden avulla.
 

Me teemme digiloikkia.

Me viemme teknologiakehitystä eteenpäin ja huolehdimme ihmisten digitalisaatiokyvykkyyden parantamisesta huomisen maailmaan.

Palvelut rakentuvat asiantuntijapalvelun ympärille, jota tuetaan parhailla digitalisaatio-osaamisen hallinnan alustapalveluilla ja työkaluilla.

Yhtiö arvostaa.

Yhtiön arvomaailmassa korostuvat rohkeus ottaa haasteita vastaan ja ketteryys muutoksiin jatkuvasti kehittyvässä maailmassa. Arvostamme selkeyttä, yksinkertaistamista ja maalaisjärjen käyttää.

Rakkaus ja intohimo tekemiseen ja mahdollisuuteen tehdä hyvää ovat tärkeitä. Teemme tinkimättömästi asioita, joilla on hyvä tarkoitus. Asioita, joista voimme ylpeinä kertoa olleemme niissä mukana.

Tarkoituksemme.

Autamme asiakkaitamme parantamaan erilaisin keinoin omaa kyvykkyyttään digitalisaation haasteiden hallinnassa.  Palvelun kohteina ovat organisaatioiden liiketoimintaprosessit, näissä käytettävät teknologiat ja data sekä ennen kaikkea ihmiset. Ihmisten kyvykkyyksien ja digitalisaatiotaitojen pitkäjänteinen parantaminen on yksi yhtiön keskeisistä tavoitteista.

Pitkäaikainen suhde.

Yhtiö ja ihmisemme rakentavat pitkäjänteisiä ja luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin ja asiakkaan ihmisiin. Sitoutuminen on avainasemassa. Yhtiö tarjoaa palkitsevan, innostavan ja intohimoisen organisaation ja huolehtii työntekijöistä ja heille tärkeistä asioista. Osan tuloksesta levitämme hyväntekeväisyyteen ja autamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme tärkeiden asioiden edistämistä ja heille tärkeiden ihmisten unelmien saavuttamista.

   Fittest Species  of Digital Age   

Main_Logo-(1).png

© Digileaper. 2020. Kaikki Oikeudet Pidätetään.

  • Facebook Digileaper
  • LinkedIn Digileaper