top of page

Digileaper 

Digileaper tarjoaa tietohallinto-, teknologia- ja liiketoimintajohtamiseen liittyviä palveluja murroksessa oleville organisaatioille. Yhtiö on perustettu 2019 ja taustalla on vahva ja pitkä tietohallinto- ja digitalisaatiojohtamisen osaaminen ja kokemus. Kasvava asiakaskunta on levittäytynyt eri puolille Suomea. 

Tehtävämme on auttaa asiakasta parantamaan omaa kyvykkyyttään digitalisaation haasteiden hallinnassa ja tukea kokonaisuutta tarvittavin keinoin.  

Digileaperin toiminnan taustalla on vahva projektien hallintaan, kokonaisarkkitehtuurin sekä muutosjohtamiseen liittyvä kokemus.  

Digileaper on riippumaton toimija – kumppani matkallesi kohti liiketoiminnan digitaalista tulevaisuutta.    

Me teemme digiloikkia 

Me viemme teknologiakehitystä eteenpäin ja huolehdimme ihmisten digitalisaatiokyvykkyyden parantamisesta huomisen maailmaan.  Palvelut rakentuvat asiantuntijapalvelun ympärille, jota tuetaan parhailla digitalisaatio-osaamisen hallinnan alustapalveluilla ja työkaluilla.
 

Rohkeasti hyvien asioiden puolesta

Yhtiön arvomaailmassa korostuvat rohkeus ottaa haasteita vastaan ja ketteryys muutoksiin jatkuvasti kehittyvässä maailmassa. Arvostamme selkeyttä, yksinkertaistamista ja maalaisjärjen käyttää.
Rakkaus ja intohimo tekemiseen ja mahdollisuuteen tehdä hyvää ovat tärkeitä. Teemme tinkimättömästi asioita, joilla on hyvä tarkoitus. Asioita, joista voimme ylpeinä kertoa olleemme niissä mukana.

Ihmisten digitalisaatiokyvykkyyden parantaminen

Autamme asiakkaitamme parantamaan erilaisin keinoin omaa kyvykkyyttään digitalisaation haasteiden hallinnassa. Palvelun kohteina ovat organisaatioiden liiketoimintaprosessit, näissä käytettävät teknologiat ja data sekä ennen kaikkea ihmiset. Ihmisten kyvykkyyksien ja digitalisaatiotaitojen pitkäjänteinen parantaminen on yksi yhtiön keskeisistä tavoitteista.

Pitkäjänteinen kumppanuus

Yhtiö ja ihmisemme rakentavat pitkäjänteisiä ja luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin ja asiakkaan ihmisiin. Sitoutuminen on avainasemassa. Yhtiö tarjoaa palkitsevan, innostavan ja intohimoisen organisaation ja huolehtii työntekijöistä ja heille tärkeistä asioista. Osan tuloksesta levitämme hyväntekeväisyyteen ja autamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme tärkeiden asioiden edistämistä ja heille tärkeiden ihmisten unelmien saavuttamista.

   Fittest Species  of Digital Age   

bottom of page