mitä me teemme

Palvelumme unelmien rakentamiseen.

Sovitamme ne tarkasti vastaamaan tarpeitasi ja tilannettasi. Kaikissa palveluissamme haluamme kehittää sinun organisaatiosi digitalisaatiokyvykkyyksiä.


Sinusta tulee digitaalisen ajan vahvin laji.

Tilannekuva ja Roadmap

Tilannekuva ja Roadmap on työkalu, jolla usein lähdetään liikkeelle. Se antaa hyvän ja kattavan ymmärryksen nykyisestä tilanteesta ja määrittelee tarvittavia jatkoaskelia kohti

Sinun tavoitteitasi liiketoimintastrategiassa.

Näillä palvelupaketeille tarjoamme Sinulle ymmärrystä.

Projektit

Tuloksia tehdään projekteilla. Huolehdimme erilaisten projektien läpiviennistä ja autamme organisaatiotasi erilaisten liiketoimintamurrosten ylittämisessä. Ne voivat olla suurempia ja pienempiä – usein osa laajempaa kokonaisuutta. Meidän kanssamme ne menevät varmasti ja hallitusti maaliin.   

Kumppani

Kumppani-palvelun avulla mennään kohti tulevaisuutta suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä kehittämisellä. Saat meiltä rakenteen, prosessit ja työkaluja kehittämiseen. Sinä ja organisaatiosi muut avainihmiset ovat palvelun sydämessä. Tämä on palvelu kohti digitaalista transformaatiota. 

Keskity unelmaasi. Me teemme sinusta digitaalisen ajan vahvimman lajin.

Tilannekuvan perustana on aina liiketoiminta tässä hetkessä ja sinun määrittelemäsi maali tulevaisuudessa.

Tilannekuva ja Roadmap 

Sinä määrittelet kohteen, me avaamme ja teemme sen läpinäkyväksi ja mitattavaksi.

 

Teknologian ja datan mustat laatikot puretaan Sinulle ja niiden sidokset liiketoimintaan ja ihmisiin kirkastetaan. 

Tärkeintä on ymmärtää liiketoiminnan tavoitteet, eri prosessien tilanne ja kokonaisuuteen liittyvien ihmisten näkemykset ja tuntemukset. Tilannekuvankohteena voi olla tietty liiketoiminta-alue, jokin liiketoimintaa ohjaava järjestelmäkokonaisuus tai pitkä prosessiketju tai koko organisaatiosi. ERP-järjestelmä, tuotantoprosessi, myynti, tytäryhtiö, fuusioitava yritys – kohde, jonka kehittäminen on Sinulle tärkeää.

Avaamme erilaisilla työkaluilla prosessit, niihin liittyvän teknologian ja datan.

Lisäksi selvitämme ihmisten edellytykset ja onnistumisen mahdollisuudet. Puramme asiat yksityiskohtiin, analysoimme tilanteen ja muodostamme kattavan tilannekuvan.

Saat ymmärryksen kokonaistilanteesta ja siihen liittyvistä mittaustuloksista.  Tiedät haasteet ja kehittämistarpeet sekä näiden prioriteetit.

Roadmap kohti määrittelemääsi liiketoimintastrategiaan pohjautuvaa maalia lähtee tämän hetken tilanteen ymmärtämisestä ja sopivan kokoisista askelista ja loikista kohti tulevaisuutta.

Tämä on alku.

 

Kun maalit ovat selviä, on aika tehdä tuloksia. Silloin käynnistetään projekti. 

Projektit

Olemme tukenasi alusta loppuun, sillä tasolla kun tarvetta on. Projektinhallinnassa on tärkeää huolehtia rakenteesta ja muodosta.

 

Avainasemassa on hyvä projektisuunnitelma ja sitäkin tärkeämpää on projektin suunnitelman mukainen toteuttaminen. 

 

Me hyödynnämme projektin hallinnassa ketteriä menetelmiä ja sovitamme hallintamallit projektin luonteen ja kohteen kannalta sopiviksi.

Saat meiltä apua esimerkiksi toimintaa ohjaavan järjestelmän kuten ERP:n tai laajemman teknologiaekosysteemin uudistamiseen tai käyttöönottoon. Projektin kohteena voi olla myös yrityksen yhdistyminen tai jakaantuminen -tai joku muu liiketoiminnan murros tai sellaisen suunnittelu.

Jokaisen projektissa mukana olevan ihmisen onnistuminen on meidän tärkein tehtävämme projektipäällikkönä. 

 

Olemme tuloskeskeisiä, mutta joustavuus ja mukautuvuus reaalitodellisuuteen on äärimmäisen tärkeää. Projekteja tehdään muuttuvassa ja epätäydellisessä maailmassa ihmisten kanssa, jotka ovat monessa mukana. Aikataulujen ja sisältöjen muuttuminen on tavallista. Yhtä tärkeää on tunnistaa asiat, joissa kompromisseja ei tehdä.

Projektien hallinnassa käytämme parhaita työkaluja, joiden avulla varmistamme tehokkaan työskentelyn ja läpinäkyvyyden. 

 

Sinä tiedät aina, miten projekti etenee. 

Ja voit olla varma, että se valmistuu.

 

Suuria muutoksia tehdään askel kerrallaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti.

Kumppani

Kaikki lähtee liiketoimintastrategiasta, joka kertoo maalit tulevaisuudesta. Perustana on ymmärrys nykytilanteesta ja siitä eteenpäinrakentuvat tiekartat eri osa-alueilla. 

 

Maalina liiketoimintasi digitaalinen tulevaisuus.

Se on muutosprosessi, jossa Sinun on oltava vahvasti mukana. Me autamme Sinua luomaan ja ylläpitämään suunnitelman ja huolehdimme siitä, että matka etenee.

Kun matkallasi tulee vaikeampia kohtia edetä tai riskit karikoista ovat suurimmat, tulemme apuusi ja huolehdimme, että pääset turvallisesti jatkamaan matkaasi.

Strategian tavoitetila, tiekartta, etapit ja nykytila – nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä edetessäsi digitaaliseen tulevaisuuteen. Tuomme käyttöösi valmiita prosesseja ja annamme Sinulle työkalut, joiden avulla pystyt hallitsemaan etenemistä.

Liiketoiminnan ja ihmisten kehittäminen on tarkoitus - teknologia ja dataovat vain työkaluja. 

 

Meidän tehtävämme on huolehtia, että hallitset teknologiaportfolion ja datavirrat ja ymmärrät millä tavalla niistä saadaan parasta voimaa matkallesi ja miten osa-alueita muutetaan ja viritetään eri tilanteissa parhaaseen iskuun.

Väylä on pitkä ja mutkainen. Se on matka kohti kasvua.

Tämä on tarina liiketoimintasi digitaalisesta transformaatiosta. 

 
Main_Logo-(1).png

© Digileaper. 2020. Kaikki Oikeudet Pidätetään.

  • Facebook Digileaper
  • LinkedIn Digileaper