top of page
AdobeStock_227917828.jpg

Parhaat projektit on suunniteltu  onnistumaan

Digileaperin syvä asiantuntijuus projektijohtamisesta mahdollistaa sen, että saat osaavan, luotettavan ja ahkeran projektipäällikön haluamaasi projektiin.  
 
Tällainen projekti voi olla esim. yritysjärjestely, uuden digitaalisen palvelun suunnittelu ja käyttöönotto. Se voi olla olemassa olevan järjestelmäkokonaisuuden alasajo ja uuden käyttöönotto - ERP projekteista löydät lisäinfoa täältä. Hallitsemme kaiken tasoiset ja kokoiset projektit.     

Toiminnassamme luotamme hyvään projektisuunnitteluun, sen jalkauttamiseen sekä johdonmukaiseen toimintaan. Ihmiskeskeisyys ja ihmisten sitouttaminen on osa perustyötämme. 

Olemme tuloskeskeisiä, mutta joustavuus ja mukautuvuus uusiin tilanteisiin ohjaa toimintaamme.  Emme myöskään unohda sinun asiakkaitasi, vaan toimimme myös loppuasiakkaan eduksi. 

Riippumattomuus yksinkertaistaa asioita

Olemme riippumaton ulkoisista sidosryhmistä ja asiakkaan sisäisestä organisaatiosta. Tämä mahdollistaa neutraaliuden ja objektiivisuuden sekä fokuksen keskittyä projektin tuloksiin parhaalla mahdollisella tavalla.  

Miten tuotamme Sinulle ja organisaatiollesi arvoa ?


Laaja kokemuksemme ja osaamisemme kattaa sekä ihmisten johtamisen, teknologian johtamisen, että liiketoiminnan johtamisen. Projektin hallinnan lisäksi pystymme tuomaan sinulle merkittävästi apua myös sisältöön muutosjohtamisen eri teemoissa.

Luonnollisesti ymmärrys toiminnan ja tekemisen taloudellisista vaikutuksista on tärkeä peruskivi.  Suunnittelemme projektin osa-alueet aina ennakkoon, ja teemme sen läpinäkyvästi. Tällöin sinulla on mahdollisuus saada uudenlainen ymmärrys ja vaikutusmahdollisuus projektin etenemisestä. Näin projektin toteutus, taloudellisuus ja läpivienti kulkevat koko ajan käsi kädessä. 
 
Sitoudumme tuloksiin ja sitoutamme niihin myös projektissa olevat henkilöt sekä sidosryhmät. Osaamme johtaa myös sinun kumppaneitasi, sinun periaatteidesi mukaan. 

Projektipäällikön 
työkalut

Asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi tuomme mukanamme käyttöösi projektinhallinan työkalut ja projektiportaalin, joka mahdollistaa tehokkaan tehtävien jakamisen ja läpinäkyvyyden projektiin. 

Digileaper Twin – sovelluksemme auttaa merkittävästi projektin suunnittelussa ja muutosvaikutusten ja tavoitetteiden ymmärtämisessä. Mallinnamme sen avulla projektin kohteena olevan ympäristön ja saamme myös loppudokumentoinnin tehtyä näin tehokkaasti. 

AdobeStock_71389334.jpg

Mikä on yhteistyömme lopputulos ja miten se näkyy

Löydämme projektillesi sopivan projektipäällikön kokeneiden asiantuntijoidemme joukosta. Varmistamme, että projektisuunnitelma ja sen toteutus vastaavat toiminnallisia, taloudellisia ja henkilöstöllisiä tavoitteitasi. 

Olemme mielellämme mukana jo projektin esiselvitysvaiheessa, jotta voimme auttaa sinua löytämään sopivimman tavan toteuttaa projekti sekä hahmottamaan sen tavoitteita ja sisältöä. Tämä voi kattaa esim. teknologia-arvioinnit, tai arvioinnin organisaatiosi kyvykkyydestä ottaa haluttu teknologia käyttöön.

Toteuttamamme projektisuunnitelma, projektin läpivienti sekä sen tulosten käyttöönotto dokumentoidaan ja hallinnoidaan koko matkan ajan. Työmme avulla saat projektista kattavan loppuraportin sekä liiketoiminnallisen, teknisen ja taloudellisen dokumentaation. 

Onko sinulla projekti tehtävänä?

 

Ole yhteydessä ja katsotaan miten se kannattaa toteuttaa ja miten voimme Sinua parhaiten auttaa. 

Tarinoita muutoksista ja projekteista

Hyvin suunnilteltu ja suunnitelman mukaisesti toteutettu. 

bottom of page