top of page

Palvelumme unelmien rakentamiseen.

Ymmärrys: Autamme muodostamaan digitalisaation tilannekuvan ja rakentamaan tiekartan tulevaisuuteen. 

Suunta: Tuomme läpinäkyvyyden ja ymmärryksen kokonaisarkkitehtuuriin ja autamme sinua pitämään sen hallussa ja ohjaamaan kehitystä. 

Muutos: Johdamme digitalisaation murrosprojektit varmasti maaliin.

 

Teemme Sinusta digitaalisen ajan vahvimman lajin.

Tilannekuva ja tiekartta

Tilannekuva ja tiekartta on työkalu, jonka avulla saat ymmärryksen ja läpinäkyvyyden kohteena oleva järjestelmän, liiketoiminta alueen tai yhtiön tilanteesta. Saat varmuuden ja kestävät perustelut jatkoaskelille.

Kokonaisarkkitehtuurin hallinta

Digitalisaatiokehitys on koko organisaation asia. Hyvä liiketoiminta-, sovellus- ja data-arkkitehtuurin hallinta on perusta suunnitelmalliselle liiketoimintalähtöiselle kehittämiselle. Autamme sekä tietohallintoa että liiketoimintaa ja tuomme työkalut käyttöösi.

Projektit

Huolehdimme erilaisten projektien läpiviennistä ja autamme sinua erilaisten liiketoimintamurrosten ylittämisessä. ERP- tai CRM-hankinta, yritysjärjestely tai muu digitalisaation murrosprojekti. Tuloksia turvallisesti pitkällä kokemuksella ja moderneilla työkaluilla. 

Mitä digitalisaatio tarkoittaa?
 

Lataa ilmainen käsikirja digitalisaatiojohtamiseen ja digitaalisen kaksosen rakentamiseen:

AdobeStock_317392639_thin.jpg

Focus on your Dream.

Saat liiketoiminta- ja ihmislähtöisen ymmärryksen digitalisaatiosta. Tiedät haasteet ja kehittämistarpeet sekä näiden prioriteetit.​

Digitalisaation tilannekuva ja tiekartta

Tilannekuvan kohteena voi olla liiketoiminta-alue, jokin liiketoimintaa ohjaava järjestelmäkokonaisuus, pitkä prosessiketju tai koko organisaatiosi. ERP-järjestelmä, tuotantoprosessi, myynti, tytäryhtiö, fuusioitava yritys – kohde, jonka kehittäminen on Sinulle tärkeää.

Avaamme kokonaisuuden liiketoiminta ja ihmislähtöisesti. Käytettävät sovellukset, datan, ihmisten roolitukset ja resursoinnin sekä prosessien suorituskyvyn.

 

Laajempia kokonaisuuksia käydään liiketoiminnan kyvykkyyksien ja palveluiden kautta.  

Menetelmä ja sisältö sovitetaan Sinun tarpeisiisi ja lopputuloksena saat kattavan ja analyyttisen tilannekuvan. Sovellusten ja datan mustat laatikot avataan ja ihmisten ja prosessien kyvykkyydet läpivalaistaan.

Kokonaisuus tehdään aina liiketoiminnan ihmisten kanssa ja projektin aikana heidän ymmärryksensä omien vastuualueidensa tilanteesta ja digitalisaatiokehityksen oleellista asioista loikkaa uudelle tasolle. 

Tiekartta kohti määrittelemääsi liiketoimintastrategiaan pohjautuvaa maalia muodostuu sopivan kokoisista askelista ja loikista kohti tulevaisuutta.

Työkaluna on Digileaper Compass -palvelu, jota käytämme yhdessä kanssasi. Se mahdollista tehokkaan läpikäynnin, visuaalisen tilannekuvan muodostamisen sekä tiekartan kuvaamisen. 

Tämä on alku.

Snapshot an Roadmap

Kun maalit ovat selviä, on aika tehdä tuloksia. Silloin käynnistetään projekti.

Projektit

Mikä on tehtävä? ERP:n tai CRM:n hankinta ja käyttöönotto, järjestelmän päivittäminen tai laajentaminen uuteen organisaatio-osaan? Yrityksen yhdistyminen tai jakaantuminen -tai joku muu liiketoiminnan murros. Tai sellaisen suunnittelu. 

Olemme tukenasi alusta loppuun, sillä tasolla kun tarvetta on. 

Avainasemassa on hyvä projektisuunnitelma ja sitäkin tärkeämpää on projektin suunnitelman mukainen toteuttaminen. Me hyödynnämme projektin hallinnassa ketteriä menetelmiä ja sovitamme hallintamallit projektin luonteen ja kohteen kannalta sopiviksi.

​Olemme tuloskeskeisiä, mutta joustavuus ja mukautuvuus reaalitodellisuuteen on äärimmäisen tärkeää. Projekteja tehdään muuttuvassa ja epätäydellisessä maailmassa ihmisten kanssa, jotka ovat monessa mukana.

 

Aikataulujen ja sisältöjen muuttuminen on tavallista. Yhtä tärkeää on tunnistaa asiat, joissa kompromisseja ei tehdä.

​Projektien hallinnassa käytämme parhaita työkaluja, joiden avulla varmistamme tehokkaan työskentelyn ja läpinäkyvyyden. 

Sinä tiedät aina, miten projekti etenee. 

Ja voit olla varma, että se valmistuu.

Projects

​Tarina liiketoimintasi digitaalisesta transformaatiosta kirjoitetaan yhdessä.

Kokonais- 

arkkitehtuurin 

hallinta 

Digitalisaatiokehitys on koko organisaation asia ja yhteistyötä tietohallinnon ja liiketoiminnan kanssa. Kaikki lähtee hyvästä liiketoiminta arkkitehtuurin ymmärtämisestä ja suunnittelusta.

 

Liiketoiminnan digitalisaatio toteutuu sovellusten ja käytettävissä olevan datan tehokkaan ja älykkään hyödyntämisen kautta. Sovellus- ja data-arkkitehtuurin nykytila ja tulevaisuuden tavoitteet ohjaavat kehittämistä ja määrittävät digitalisaatiokehityksen maaleja. 

Ymmärrys ja tietoisuus eri osa-alueista on jokaisen avainhenkilön vastuulla. Kun saat koko organisaatiosi rakentamaan digitaalista tulevaisuutta ovat menestyksen eväät kunnossa.

 

Meidän tehtävämme on auttaa sekä tietohallintoa että liiketoimintaa tällä matkalla. 

Tuomme tarvittavat menetelmät ja työkalut avuksesi ja autamme ihmisiä ottamaan ne käyttöön. Kokonaisarkkitehtuurin hallinta on jatkuva prosessi ja se toimii vain, jos liiketoiminta on siinä vahvasti mukana. 

Sinä onnistut siinä kanssamme.   

Partner
bottom of page