top of page
  • Writer's pictureHarri Takala

Kilpailukiellosta ulkonaliikkumiskieltoon - yrittäjän elämää

Viime vuonna loppukeväästä kävin itseni kanssa keskusteluja tulevaisuudesta ja lopulta päätin hypätä kohti tuntematonta. Lähdin matkalle, jonka tunsin tarpeelliseksi itselleni, mutta ennen kaikkea halusin varmistaa kaiken keskittymisen niihin teemoihin ja malleihin, joiden uskon auttavan parhaiten suomalaista yrityskenttää.

Digileaperin arvoiksi rakentuivat ketteryys, selkeys, intohimo ja rohkeus. Näiden perustalle tavoite tehdä Sinusta digitaalisen ajan vahvin laji ja rakentaa kanssasi digitalisen ajan unelmia. Tätä kirjoittaessa arvot ja missio tuntuvat ajankohtaisemmilta kuin koskaan.


Kilpailukielto päättyi vuoden vaihteessa ja silloin alkoi kova urakka erilaisten markkinointi- ja palvelusisältöjen rakentamisessa. Kuukausien pitkät päivät ja illat ovat kuitenkin kantaneet hedelmää ja pala palalta kokonaisuus alkaa saada ensimmäistä muotoaan.

Kun kolme kuukautta kilpailukiellon päättymisestä keskustellaan yhteiskunnassa ulkonaliikkumiskiellosta, tulee kuitenkin väistämättä mieleen, että ei ollut ihan paras ajoitus uudelle yritykselle. Paha mennä kiistämään.

Me rakennamme tulevaisuutta, mutta jos yritysten lyhyen tähtäimen suunnitelmat koskevat huomista ja pitkätähtäin on ensi viikon lopussa niin on selvää, että unelmien rakentamista katsellaan monissa organisaatiossa vähän myöhemmin. Selviytyminen on meille kaikille nyt ensi arvoisen tärkeää.

Kriisit ovat kuitenkin kautta historian luoneet uusia mahdollisuuksia. Sadepilvien kultareunuksia löytyy varmasti tästäkin keväästä.

Oleellista on, että kun me saamme oman selviytymisemme turvattua, käännetään katse vahvasti kohti tulevaisuutta. Tänä päivänä meillä on tämän suhteen valtavasti eri tilanteissa olevia ihmisiä ja yrityksiä. Kenelläkään arki ei ole kuten ennen, mutta osaan vaikutukset ovat kuitenkin vähäisiä tai jopa positiivisia.


Nämä yritykset ja ihmiset ovat nyt avainasemassa – katse tulevaisuuteen ja askel kerrallaan eteenpäin. Tämä etujoukko poimii mukaansa kumppaneita ja kun lumipallo lähtee pyörimään se kasvaa kohti uutta nousua Suomessa.


Me olemme Digileaperissa hyväosaisia. Vaikka epävarmuutta on monenlaista, olemme pystyneet jatkamaan työtä. Nöyrä kiitos ja kumarrus huomiseen katsoville asiakkaille. Te olette niitä tulevaisuuden tekijöitä.


Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia keinoja. Me haluamme auttaa yrityksiä selviämään kriisistä yli.

Ilmianna itsesi tai Sinulle tärkeä pulassa oleva yritys, jolle digiloikan tekeminen juuri nyt, olisi hyppy huomiseen.

Me autamme yhtä apua tarvitsevaa – ja pelkästään rakkaudesta lajiin ja uskosta huomiseen. Laskuja ei tästä loikasta lähetetä. Katso mahdollisuuksia palveluistamme.


Leuka pystyyn, puseron hihat kyynärpäille ja töihin. Tulevaisuus odottaa ottajia – tänään kenties kuumemmin kuin koskaan maailman historiassa. Suomi on onnellisin maa myös ensi vuonna.

Commentaires


bottom of page